Welkom bij Nieuw Wind Beheer

Nieuw Wind Beheer is een professioneel en vakkundig administratiekantoor met visie voor uw zaak.

Wie zijn wij

Nieuw Wind Beheer is een zakelijke dienstverlener op financieel- administratief gebied. Onze kantoor is gevestigd in Eindhoven, onze specialisme is het verzorgen van financiële, administratieve en fiscale diensten voor particulieren, de startende ondernemer, ZZP-er en kleine bedrijven.

Wij verzorgen uw gehele boekhouding incl. alle belastingaangiftes en rapportages. Zo nemen wij uw administratieve rompslomp uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op de kerntaken van uw organisatie. Naast de bovenstaande diensten kunnen wij u ook maatwerk aanbieden tegen een vastgesteld scherp tarief, zodat u achteraf niet geconfronteerd wordt met onaangename verrassingen.

Nieuw Wind Beheer staat voor u klaar. Het is ook mogelijk om buiten kantoortijden een afspraak te maken indien u dit beter past. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor informatie, advies en hulp bij het opstellen van uw ondernemings- en financieringsplan. Persoonlijk contact en duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Uw groei is onze groei. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek